Nůž kuchyňský Santoku, damašková ocel/pakka, 18,5 cm

Neohodnoceno
 
Záruka 10 let Doprava zdarma
  • 1 z 6
 

Unikátní nůž santoku z damaškové oceli s čepelí 18,5 cm je určen pro profesionální i amatérské použití. Rukojeť je z pakka dřeva, které je vysoce odolné vůči mechanickému opotřebení i vlhkosti.

Ihned odesíláme! Nyní Vám k nákupu dáme záruku na 10 let a dopravu zdarma!
Dostupnost Skladem (7 ks)
Můžeme doručit do
3.2.2025
Cena 1 306,80 Kč včetně DPH
1 080 Kč / ks    
Kód produktu 9990884
Kategorie Kuchyňské náčiní
Záruka 10 let
 

Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s vynikajícími vlastnostmi. Damašková ocel je tvrdá, odolná vůči opotřebení, houževnatá, vysoce stabilní a má dlouhou životnost. Krájení je přesné a dokonalé, ať už se pustíte do zpracování, porcování masa, krájení ovoce, zeleniny či pečiva. Díky řadě výbrusů na čepeli na něm nezůstávají nakrájené suroviny, což oceníte při krájení sýrů, uzenin, zeleniny i bylinek. 

Tento kuchyňský nůž z damaškové oceli je určen nejen pro profesionální využití, ale i pro amatérské kuchaře, domácí gurmány a labužníky. Má celkovou délku 31,5 cm a ostří 17,5 cm. Jeho čepel je vyrobena z kvalitní 67vrstvé damaškové oceli (tvrdost 60 HRC – podle Rockwella). Díky šíři čepele jej lze použít i k drcení stroužků česneku nebo přenesení nakrájených surovin rovnou na pánev nebo do hrnce.

Rukojeť santoku nože je vyrobena z pakka dřeva (pakkawood) – tlakově zpracovaného kompozitu dřeva a pryskyřice, který je stabilní, tepelně a vlhkostně odolný i vůči mechanickému opotřebení. 

Nůž stačí po použití umýt v teplé vodě se saponátem, opláchnout a osušit. Pozor, nůž je ostrý, není hračka, používejte pouze ke krájení potravin. V případě nutnosti nabroušení ostří použijte kuchyňský brousek, ocílku. 

Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s vynikajícími vlastnostmi. Damašková ocel je tvrdá, odolná vůči opotřebení, houževnatá, vysoce stabilní a má dlouhou životnost. Krájení je přesné a dokonalé, ať už se pustíte do zpracování, porcování masa, krájení ovoce, zeleniny či pečiva. Díky řadě výbrusů na čepeli na něm nezůstávají nakrájené suroviny, což oceníte při krájení sýrů, uzenin, zeleniny i bylinek. 

Tento kuchyňský nůž z damaškové oceli je určen nejen pro profesionální využití, ale i pro amatérské kuchaře, domácí gurmány a labužníky. Má celkovou délku 31,5 cm a ostří 17,5 cm. Jeho čepel je vyrobena z kvalitní 67vrstvé damaškové oceli (tvrdost 60 HRC – podle Rockwella). Díky šíři čepele jej lze použít i k drcení stroužků česneku nebo přenesení nakrájených surovin rovnou na pánev nebo do hrnce.

Rukojeť santoku nože je vyrobena z pakka dřeva (pakkawood) – tlakově zpracovaného kompozitu dřeva a pryskyřice, který je stabilní, tepelně a vlhkostně odolný i vůči mechanickému opotřebení. 

Nůž stačí po použití umýt v teplé vodě se saponátem, opláchnout a osušit. Pozor, nůž je ostrý, není hračka, používejte pouze ke krájení potravin. V případě nutnosti nabroušení ostří použijte kuchyňský brousek, ocílku. 

Délka (mm) 315
Hmotnost (g) 197
Materiál ocel
Materiál rukojeti pakka dřevo
Určení maso, ryby
Vhodné do myčky ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola